Platební podmínky

Ceny jsou uvedeny včetně všech daní a poplatků. Ceny nezahrnují náklady na doručení zboží a jeho montáž.
Prodávající nepožaduje žádné další poplatky v závislosti na způsobu platby (bankovním převodem, platební kartou, v hotovosti) s výjimkou bankovního poplatku za příchozí platbu ze zahraničí (stanoven bankou) a za dobírku, která činí 90,- Kč.

Při uzavření smlouvy se obvykle skládá záloha ve výši 30 - 50 % z ceny objednávky, která je splatná do termínu určeného prodávajícím; výši zálohy a podmínky jejího zaplacení sdělí prodávající kupujícímu před uzavřením smlouvy.
V případě prodlení kupujícího se zaplacením zálohy v dohodnuté výši a termínu je prodávající oprávněn od kupní smlouvy odstoupit. Tím není dotčeno právo prodávajícího navrhnout kupujícímu změnu smlouvy.

Lhůta pro dodání zboží běží až ode dne zaplacení zálohy (připsání zálohy na účet) prodávajícímu.
Změny v objednávce je možno provádět pouze se souhlasem prodávajícího, a to osobně v provozovně prodávajícího, písemně nebo elektronickou poštou. V případě změny objednávky prodávající sdělí kupujícímu nový termín dodání zboží.

Způsoby plateb jsou následující:
- bezhotovostním převodem na účet prodávajícího (zálohová faktura s platebními údaji je zasílána po odeslání objednávky)
- hotově nebo kartou na prodejně
- hotově při převzetí
- dobírkou (pouze v případě zboží, na které není požadována záloha).

Newsletter

Přihlaste se k odběru novinek a buďte informováni o všech zajímavých slevách a akcích